SK.2023-082

Een goede plek voor je kind

Hoe oud je ook bent, je herinnert je altijd die ene juf of meester van de basisschool. En hoe meer succeservaringen je opdoet, hoe positiever je terugdenkt aan je basisschooltijd.

Precies daarom begrijpen we dat je je eerst goed oriënteert voordat je een school kiest voor je kind. De Schakel is een open, christelijke basisschool in het bosrijke Leersum met een team van enthousiaste, ervaren en betrokken leerkrachten. Zij geven doelgericht onderwijs en hebben oog voor ieder kind.

Een uitdagende en betekenisvolle omgeving

Op De Schakel leren kinderen in een uitdagende en betekenisvolle omgeving hun talenten kennen. De kinderen voelen zich gezien en gesteund en weten dat de leerkrachten er voor hen zijn. Met aandacht voor persoonlijk leiderschap leren we de kinderen om probleemoplossend te denken en samen te werken. De leerkrachten weten wat er in elke groep speelt en wat de kinderen bezighoudt. Ze volgen alle ontwikkelingen op de voet en creëren met elkaar een goede plek voor je kind, waar hij of zij meetelt en het beste uit zichzelf leert halen.